14 Mart Tıp Bayramı ve Beyaz Önlük Giyme Töreni Gerçekleşti

15 Mart 2019 Cuma

Fakültemiz tarafından bu yıl yedincisi düzenlenen “14 Mart Tıp Bayramı ve Beyaz Önlük Giyme Töreni ” 14 Mart 2019 Perşembe günü, Üniversitemiz Güre Yerleşkesi Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonunda gerçekleşti. Törenimize Rektörümüz Prof. Dr. Cevdet Coşkun, Vali Yardımcısı Metin MAYTALMAN, üniversitemiz akademik ve idari personelleri, kamu ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Fakültemiz öğrencileri ve aileleri ile onur konuğumuz Prof. Dr. Musa AKOĞLU katıldılar.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan program, GRÜ Devlet Konservatuvarı Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Vasıf Hasanoğlu ve Dr. Öğr. Üyesi Gürkan Kırankaya’nın hazırladığı müzik dinletisi ile devam etti.

Fakültemiz 1. sınıf temsilcisi Deniz Emir EMİN’in yaptığı açılış konuşmasının ardından, Dekanımız Prof. Dr. Canan Çelik ve Rektörümüz Prof. Dr. Cevdet Coşkun program konuşmalarını gerçekleştirdiler. Daha sonra onur konuğumuz Sağlık Bilimleri Üniversitesi Ankara Şehir Hastanesi Gastroentereloji Cerrahisi Kliniği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Musa AKOĞLU “Beyaz Önlük 4.0” başlıklı konuşmalarını yaptılar.

Fakültemiz 1. Sınıf öğrencilerine beyaz önlüklerini; Vali Yrd. Metin MAYTALMAN, Rektörümüz Prof. Dr. Cevdet Coşkun, Rektör Yardımcımız ve Tıp Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Canan Çelik, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa Cin ile Fakültemiz akademisyenleri giydirdi.

Toplu fotoğraf çekimi ile devam eden program, Rektörlük Fuaye salonunda Fakültemiz öğrencilerinden Nazmiye YENİ, Simge Benay KÖROĞLU ve Asya Hazal ÖZTÜRK tarafından gerçekleştirilen canlı müzik eşliğindeki kokteylin ardından sona erdi.