Aile Hekimliği Ana Bilim Dalında Tez Savunma Sınavı Gerçekleştirildi

15 Aralık 2022 Perşembe

Giresun Üniversitesi Tıp Fakültesi Aile Hekimliği Ana Bilim Dalı Araştırma Görevlileri Dr. Nurdane TÜRKMEN, Dr. Elif MÜEZZİNOĞLU BAŞDAĞ, Dr. Yakup KAYA' nın Tıpta Uzmanlık Tez Değerlendirme Sınavı 14.12.2022 tarihinde 45 Nolu Eğitim AHB’de gerçekleştirildi. Araştırma Görevlilerimiz, Fakültemiz Aile Hekimliği Ana Bilim Dalı’dan Dr.Öğr.Üyesi Arzu AYRALER, Ordu Üniversitesi Tıp Fakültesi Aile Hekimliği Ana Bilim Dalı’ndan Prof.Dr.Özgür ENGİNYURT ve KTÜ Aile Hekimliği Ana Bilim Dalı’ndan Doç.Dr.Elif ATEŞ’ten oluşan jüri üyelerine ve Dekan Yardimcımız Doc.Dr. Şebnem ALANYA TOSUN’ a Tıpta Uzmanlık Tezlerini başarıyla sunmuşlar ve tezleri jüri üyeleri tarafından oybirliği ile kabul edilmiştir. Tez değerlendirme sınavlarını başarıyla tamamlayan Araştırma Görevlilerimize Tıpta Uzmanlık Eğitimi Bitirme Sınavıların da başarılar dileriz.