Giresun Üniversitesi Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Eğitim Araştırma Hastanesinde Doğuştan Kalp Hastalığının Tedavisi Gerçekleştirildi.

26 Kasım 2017 Pazar

Halk arasında kalpte delik olması olarak bilinen Atrial Septal Defekt anomalisinin açık kalp ameliyatına gerek kalmadan anjiografi benzeri bir işlem ile kasıktan girilerek kapalı yöntemle tedavisi Giresun Üniversitesi Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Eğitim Araştırma Hastanesinde gerçekleştirildi. İşlem kateter laboratuvarında Giresun Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Anabilim Dalı öğretim üyeleri Doç. Dr. Ahmet Karagöz, Yrd. Doç. Dr. Devrim Kurt, Yrd. Doç. Dr. Aslı Vural Ordu Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Anabilim Dalı öğretim üyeleri Yrd. Doç. Dr. Zeki Yüksel Günaydın, Yrd. Doç. Dr. Mehmet Yaman ve Giresun Üniversitesi Kalp Damar Cerrahisi öğretim üyeleri Yrd. Doç. Dr. Abdullah Çelik ve Yrd. Doç. Dr. Kemal Uzun' un katılımı ile gerçekleştirildi. Komplikasyonsuz bir şekilde tamamlanan işlem ile hasta sağlığına kavuştu.