Tecrübe/Çırak Konuşuyor Etkinlikleri başladı!

15 Mart 2018 Perşembe

Tıp Fakültesi öğrencilerinin bilimin güncel gelişmelerini yakından takip etmelerini ve öğretim üyelerinin tecrübelerinden faydalanmalarını  sağlayan Tecrübe /Çırak Konuşuyor sosyal etkinliklerinin ilki 15 Şubat Perşembe günü gerçekleştirildi."Tecrübe Konuşuyor" etkinliğine ilk olarak Doç.Dr.Selçuk TAKIR davet edildi.Doktora, doktorluk kariyeri ve yurt dışı tecrübesi gibi konuları ele alan Takır; hayata dair tecrübelerini öğrencilerle paylaştı.Etkinlikler Öğretim üyelerinin deneyimlerini paylaştığı "Tecrübe Konuşuyor" ve öğrencilerin bilimsel, kültürel ve güncel konularda hazırladıkları sunumlarıyla rol aldığı "Çırak Konuşuyor"  olmak üzere  iki kısımdan meydana geliyor.Her ayın perşembe günlerinde 12:45-13:20 (Öğle arası) yapılması planlanan sosyal etkinliklerin ikincisi 22 Şubat Perşembe günü  "Çırak Konuşuyor" etkinliğiyle devam etti.Dönem 3 öğrencilerimizden İsmail Burak YAVUZ 'un hazırlayıp sunum yaptığı bu etkinlikte güncel bilim, ekolokasyon ve kanser konuları ele alındı.İkinci "Tecrübe Konuşuyor" etkinliğine ise Sivil Savunma Uzmanı Ertuğrul YALÇIN'ın davet edilmesiyle 8 Mart Perşembe günü gerçekleştirildi.Öğrencilere "Hastanede Afet ve Acil Müdahale" konulu sunumuyla farkındalık oluşturan Yalçın, etkili ve güncel yaklaşımlarıyla  öğrencilerin ilgisini çekti.