Tıp Fakültesi Tıbbiyeliler Topluluğunun düzenlediği “Hamsi Ekmek Etkinliği” Gerçekleştirildi

28 Aralık 2018 Cuma

Tıp Fakültesi Tıbbiyeliler Topluluğunun düzenlediği “Hamsi Ekmek Etkinliği” akademik, idari personel ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi. İkincisi düzenlenen ve bölgemizin vazgeçilmezi olan hamsi ekmek etkinliğinde öğrencilerimiz hamsiye doydu. Topluluk akademik danışmanı Doç. Dr. Şahin DİREKEL “Bu etkinliğin fakültemiz bünyesinde gelenekselleştiğini, havanın soğuk ve yağışlı olmasına rağmen yoğun katılımla güzel bir etkinlik olduğunu belirtti. Ayrıca etkinliğimize maddi ve manevi destek veren ve emeği geçen başta Sayın Dekanımız Prof. Dr. Canan ÇELİK olmak üzere tüm öğretim üyelerimize, idari personelimize, öğrencilerimize ve Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı’na çok teşekkür ettiklerini dile getirdiler.”