FAKÜLTEMİZ TÜM ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE

17 Şubat 2023 Cuma

Fakültemiz Tüm Öğrencilerinin Dikkatine;

Kahramanmaraş merkezli 11 ili kapsayan deprem felaketi sonrasında Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının 17 Şubat 2023 tarihinde yapmış olduğu basın açıklamasına istinaden;

1 – Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı ilerleyen günlerde yeni bir açıklama yapıncaya kadar, Fakültemiz 1.Sınıf, 2.Sınıf ve 3.Sınıf öğrencilerinin eğitim-öğretimi 20 Şubat 2023 Pazartesi gününden itibaren uzaktan eğitim yoluyla devam edecektir.

2 – Uzaktan eğitim şeklinde devam eden derslerin, ders saatleri web sitemize konulacak olan yeni ders programlarında yazılı olan gün ve saatlerine riayet edilerek zamanında yapılacaktır.

3 – Fakültemiz 1.Sınıf, 2.Sınıf ve 3.Sınıfların dersleri, ders programında yer alan 13 Şubat 2023 tarihinden itibaren anlatılmaya başlanacaktır.

4 – Fakültemiz 4.Sınıf, 5.Sınıf ve 6.Sınıf eğitim-öğretimi hali hazırda devam ettiği şekilde sınıf ortamında yüz yüze eğitim olarak devam edecektir.

Önemle duyurulur.

Uzaktan Eğitim Sonrası İçin Hazırlanan Ders Programları