Öğretim Üyelerimiz ve Öğrencilerimizin Dikkatine

31 Mart 2023 Cuma

Değerli öğretim üyelerimiz ve sevgili öğrencilerimiz, 30 Mart 2023 tarihinde Yükseköğretim Kurulu tarafından yapılan açıklamaya istinaden Dönem 1, Dönem 2, Dönem 3 öğrencilerimiz için 03.04.2023 pazartesi günü itibariyle Eğitim-Öğretim programımız hibrit sistem ile devam edecektir. Halihazırda uygulanmakta olan uzaktan öğretim ile birlikte isteyen öğrencilere devam şartı aranmaksızın sınıflarda teorik ve pratik yüz yüze eğitim verilecektir. Dönem 1 öğrencilerimiz de dahil olmak üzere, Gazipaşa Yerleşkesi Tıp Fakültesi Dekanlığı'nın bulunduğu A Bloktaki dersliklerde yüz yüze eğitim yapılacaktır. Dersler sırasında çevrimiçi açılan Google Meet üzerinden kayıt alınacaktır. Derslerin kaydedilmesi depremzede öğrencilerimizin kayıtlı derslere ulaşabilmesi açısından önem arz etmektedir. Dönem 1, Dönem 2 ve Dönem 3'te sınavlar şeffaflık ve denetlenebilirlik ilkesi esas alınarak uzaktan öğretim yöntemleriyle çevrim içi yapılacaktır. Fakültemiz Dönem 4, Dönem 5 ve Dönem 6 öğrencilerimizin Eğitim-Öğretim programı yüz yüze devam etmektedir, bu hususta bir değişiklik yoktur.