"Rejyonal Anestezi Kursu" gerçekleştirildi

25 Ekim 2023 Çarşamba

Türk Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneği ve Giresun Üniversitesi Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Ana Bilim Dalı işbirliği ile 21 Ekim 2023 Cumartesi günü "Rejyonal Anestezi Kursu" Üniversitemiz Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. TARD Başkanı Prof Dr Ali Fuat ERDEM ve Rejyonal Anestezi Bilim Kurulu Başkanı Prof Dr. Alparslan KUŞ önderliğinde, rejyonal Anestezi alanında deneyimli hocalarımızın verdiği kursa Rize, Trabzon, Samsun, Tokat, Ordu ve Giresun illerindeki Araştırma Görevlisi Doktorlarımız katılım sağladı. Teorik ve pratik uygulama dersleri şeklinde usg eşliğinde periferik sinir blokları kursiyerlere anlatıldı. Kursun Üniversitemizde düzenlenmesinde emeği geçen başta öğretim üyelerimiz Dr. Öğr. Üyesi Ali ALTINBAŞ ve Dr. Öğr. Üyesi Bilge OLGUN KELEŞ olmak üzere Anesteziyoloji ve Reanimasyon Ana Bilim Dalı’mıza teşekkür ederiz.