1 Temmuz 2022 Tarihinde Donem 6 Öğrencilerimize Intern Uyum Eğitimi Gerçekleştirildi.

29 Temmuz 2022 Cuma

Fakültemiz 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Dönem 6 (Intern) öğrencilerimizin Giresun Üniversitesi Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde stajları ile basladi. Dönem 6 Intern Doktor Öğrencilerimize ilk gün uyum eğitimi verildi. Uyum eğitiminde görev alan Dekan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Şebnem ALANYA TOSUN, Dönem 6 Koordinatörumuz Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Melih SAHİN, Tıbbi Mikrobiyoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Emel UZUNOĞLU, Tıbbi Biyokimya Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Murat USTA , Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Cansu ÇOBANOĞLU OSMANLI, Anesteziyoloji ve Reanimasyon Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Elvan TEKİR YILMAZ, İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Leyla BAYRAKTAR ile İş Sağlığı ve Güvenliği Öğretim Görevlisi Zafer SAK  ve Bilgi İşlem bölümünden Serkan DOĞAN ve Burhan GÜNEYSU’ya teşekkür ederiz. Intern doktorlarımıza 2022-2023 Akademik Yılı’nda başarılar dileriz.