Olgularla Mikrobiyolojik Testlerin Yönetimi; Gastrointestinal Sistem Konulu Bölge Toplantısı Gerçekleştirildi

26 Ekim 2023 Perşembe

Klinik Mikrobiyoloji Uzmanlık Derneği, Giresun Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Mikrobiyoloji Ana Bilim Dalı ve Genç Hekimler Topluluğunun işbirliği ile 20 Ekim 2023 Cuma günü "Olgularla Mikrobiyolojik Testlerin Yönetimi; Gastrointestinal Sistem” konulu bölge toplantısı Üniversitemiz Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıya Rize, Trabzon, Samsun, Ordu ve Giresun illerindeki alanında deneyimli hocalarımız ve araştırma görevlisi hekimler katılım sağladı. Her yönüyle gastrointestinal sistem enfeksiyonlarının tanısı ve tedavilerinin tartışıldığı toplantının üniversitemizde düzenlenmesinde emeği geçen başta öğretim üyelerimiz; Prof Dr Cihangir AKDEMİR ve Doç Dr Emel UZUNOĞLU olmak uzere Tıbbi Mikrobiyoloji Ana Bilim Dalı’mıza teşekkür ederiz.