Dönem 1, Dönem 2 ve Dönem 3 Öğrencilerimizin Dikkatine

04 Haziran 2020 Perşembe

05.06.2020 Cuma günü 19.30 – 21.10 saatleri arasında UZEM sistemi üzerinden Dönem 1, Dönem 2 ve Dönem 3 öğrencilerimiz ile sınıf Koordinatörlerimizin gireceği online deneme sınavı yapılacaktır. Deneme sınavımız 100 soru üzerinden 100 dakika şeklinde yapılacaktır.

Deneme sınavımızda bilgi ölçme veya not verme işlemi yapılmayacaktır.

Deneme sınavı Koordinatörlerimizce hazırlanmış olup, müfredat uyumu gözetilmemiştir. Öğrencilerimizin UZEM sınav sistemini tanıması, gerçek sınavda nasıl bir ekran ile karşılaşacaklarını görmesi, sınav streslerinin üstesinden gelmeleri ve UZEM sisteminin teknik alt yapısı ile ilgili bilgi sahibi olmaları amaçlanmıştır.

Deneme sınavına UZEM sistemine giriş yapıldıktan sonra, ders konularının en alt kısmında bulunan Dönem ……. Deneme Sınavı linkine sınav saatinde tıklayarak girilebilecektir. UZEM sayfasını önceden açıp sınav saatinde sınav linkinin aktif olması beklenilmemelidir. Sınav saatinde sayfayı bir kez yinelemek gerekmektedir.

Sınav anında ve sonrasında karşılaşılan sorunlar not alınıp ilgili sınıf Koordinatörlerine bildirilmelidir.