Dönem I Oryantasyon Programı

12 Eylül 2024 Perşembe

Sevgili Dönem I öğrencilerimiz,
Tıp eğitiminin ilk adımlarını atarken, sizleri burada görmekten büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Bu kutsal mesleğe adım attığınız bu önemli dönemde, hem akademik hem de kişisel olarak büyük bir gelişim göstereceğinize inanıyoruz. Eğitim hayatınız boyunca yanınızda olacak, destek ve rehberlik sağlayacak bir kurum olarak sizlerle birlikte olmanın heyecanını yaşıyoruz. Hepiniz fakültemize hoş geldiniz!
Dönem 1 öğrencilerimize yönelik Tıp Fakültesi Oryantasyon Programı, 16 Eylül 2024 Pazartesi günü Saat 09:45’de Giresun Üniversitesi Güre Yerleşkesi Ömer Halisdemir Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecektir. Tüm öğrencilerimizi bu etkinliğe davet ediyor, sizlerle tanışmak ve fakültemiz hakkında detaylı bilgi paylaşmak için sabırsızlanıyoruz.
Tıp Fakültesi Dekanlığı

Dönem I Oryantasyon Programı