KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ HAKKINDA

26 Ağustos 2022 Cuma

Üniversitemizin Akademik Takvimine göre Lisans Programları (Fakülte ve Yüksekokullar) için güz yarıyılı harç ödeme, kayıt yenileme, derse yazılma tarihleri 31 Ağustos-3 Eylül 2022’dir. Danışman onayları 5-9 Eylül 2022’dir. Öğrencilerimiz kayıt yenileme formundan 2(iki) nüsha çıktı alarak 5-9 Eylül 2022 tarihleri arasında danışmanlarıyla birlikte imzalamalı ve bu tarihler arasında bir nüshasını Dekanlığımız Öğrenci İşleri Ofisine teslim etmelidir. Kayıt yenileme formunun teslim edilmemesi durumunda kayıt yenileme işlemi tamamlanmamış sayılacaktır.

2022-2023 eğitim-öğretim yılında ÖSYM ile Fakültemiz Dönem I’e kayıtlanan öğrencilerimiz kayıt yenileme işlemi yapmayacaktır.

Dönem I’i tekrar eden öğrencilerimiz ile Dönem II’de olan öğrencilerimiz kayıt yenileme formlarını 2 (iki) nüsha çıktı alarak 19-23 Eylül 2022 tarihleri arasında danışmanlarıyla birlikte imzalayarak Dekanlığımız Öğrenci İşleri Ofisine teslim etmelidir.

Danışman öğretim üyesinin izinli/raporlu olması durumunda izinin/raporun bitiş tarihi itibariyle 5(beş) işgünü içerisinde kayıt yenileme formlarının imzalanarak Dekanlığımız Öğrenci İşleri Ofisine teslim edilmesi gerekmektedir.

Bilindiği üzere Fakültemizde öğrencilerimize her yıl en az 60 ECTS ders/staj verilmektedir. 360 ECTS’yi tamamlayan öğrencilerimiz mezuniyete hak kazanmaktadır. Derslerin hatalı veya eksik seçilmesi nedeniyle 360 ECTS’yi tamamlayamayan öğrencilerimize seçmeli dersler verilebilecektir. Bu nedenle öğrencilerimizin ve danışman öğretim üyelerimizin seçimi yapılan dersleri ve transkriptleri titizlikle kontrol etmesi gerekmektedir. Aksi takdirde 360 ECTS’yi tamamlayamayan öğrencilerimiz için mezuniyet işlemleri başlatılmayacaktır.

Bilgilerinize rica olunur.

Hızlı Erişim